Thursday, June 30, 2016

Tanah Lot di bawah Budi Emas Resources serendah RM50K area Teluk Panglima Garang

Salam semua

Since 2016 memang goal saya nak memperbanyakkan investment dalam bidang property, saya dan kakak saya decided untuk beli tanah lot kosong di kawasan Teluk Panglima Garang, Selangor.

2 minggu lepas pada hari Ahad kami sekeluarga ke sana untuk melihat pembangunan di kawasan berdekatan. Dua orang daripada staffs Budi Emas Resources telah berbesar hati bawak kami sekeluarga dengan 4WD diorang keliling kampung.

Memang tengah pesat membangun. Terutamanya IJM Land yang tengah bina Bandar Rimbayu dan EcoWorld dalam 15minutes away dan jugak terletak berdekatan seksyen 30 Shah Alam.




 Sempena musim raya ni Budi Emas tengah buat promosi untuk tanah lot 40x60 dengan harga serendah RM50K. Memang berbaloi sangat kalau nak beli dengan harga semurah tu. 
Dalam masa 5 atau 10 tahun memang akan padat kawasan tu.

Beli Tanah Lot Banglo dengan harga yang mampu milik
Dapatkan tapak dulu untuk buat rumah impian. Design boleh guna kreativiti sendiri dan bajet sendiri. Kepuasan semua ditangan anda.
Dengan keluasan tanah 40x60 anda boleh membina rumah saiz anggaran 25x40 atau nak lagi besar pun boleh.


1. LOKASI SRI CHEDING 4
KELUASAN 40x60
HARGA RM50,000-00


2. LOKASI DI KG SRI CHEDING 5
KELUASAN 59x60
HARGA RM65,000-00


Budi Emas juga ada 

Kalau berminat boleh contact sendiri Budi Emas di FB mereka : FB Budi Emas
atau Call/Whatsapp O11-33779188
 

 

No comments:

Post a Comment